Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
EasyGallery
NaskoArt Photography 2
Nasko Art Photography
The Magic of Sunrise and Sunset
Magic of Strandja
Огненият Танц на Нестинарите!
Скъпи приятели, за съжаление стария ми канал в You Tube - NaskoArt беше компрометиран от неизвестни лица и съответно изтрит от google. Затова започваме всичко от начало ТУК :)



Добре дошли в моята интерактивна карта с видеоклипове от България и света! Разгледайте различни места и се насладете на уникални визуални преживявания от тези кътчета на света. Кликнете на точките, за да видите видеоклипове и се потопете в красотата и разнообразието, които предлагат тези дестинации. Споделете с приятели и семейство, за да им предоставите възможността да се насладят на тази уникална колекция от пътешествия и преживявания!

Welcome to my interactive map with videos from Bulgaria and around the world! Explore different places and enjoy unique visual experiences from these corners of the world. Click on the markers to watch videos and immerse yourself in the beauty and diversity that these destinations offer. Share it with friends and family to give them the opportunity to enjoy this unique collection of travels and experiences!


Posted by naskoart on събота 02 март 2024 - 08:00:59 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Пуснаха култова песен за БФС, Боби Михайлов в главната роля Прочетете целия материал на следния линк: https://www.a
Каналът в YouTube "КаналЪъъ Спорт" публикува музикално изпълнение, целящо да осмее Българския футболен съюз и президента Борислав Михайлов. Песента, която се казва "Песен за БФС", бе пусната в интернет пространството , като вече набира популярност. В песента се иронизират някои от негативните черти на футболния съюз и неговия президент, но клипът завършва с това, че "всяка прилика с действителни лица и събития е случайна". Това означава, че само можем да предполагаме дали действително се пее за БФС и Борислав Михайлов.

Какво се пее в "Песен за БФС" "Не може да ме вдигнете от маса с Инфантино, във вените няма кръв - само вино. Световното отново ще го гледаме на кино", започва текстът на "Песен за БФС". "БФС, БФС - завинаги в моите ръце. Как ще ме сваляте, как ще ме сваляте - не ви достигат гласове", пък гласи припевът. "Песен за БФС" може да гледате във видеото:


Posted by naskoart on четвъртък 16 ноември 2023 - 15:43:37 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Празнично шествие в Бургас по случай 24 май - ден на Славянската писменост и култура



На 24 май Бургас превръща центъра си в едно грандиозно и оживено шоу, посветено на славянската писменост и култура. Този ден, известен като Ден на светите братя Кирил и Методий, българската азбука и просвета, привлича хиляди деца, ученици, учители и културни дейци.Събитието започва със звучните звуци на музикални оркестри, които създават празнично настроение във въздуха. Около 10 361 участници се събират, готови да започнат празничното шествие през централната част на Бургас. Децата, учениците, учителите, културните и просветни дейци носят знамена, плакати и различни символи, които отразяват богатото наследство на славянската култура. Цялата улица е оживена със звуци на песни и поздрави, изпълнени с ентусиазъм и радост. Децата се облечени в национални костюми, изпълняват традиционни танци и показват уменията си в изобразително изкуство. Учениците демонстрират своите умения в рециталите, четенето на стихотворения и прочувственото изпълнение на музикални произведения. Шествието върви през централната част на града, преминавайки покрай символични места и паметници, свързани с историята и културата на Бургас. Участниците изразяват своето уважение към светите братя Кирил и Методий, които са основатели на българската азбука и първите просветители на славянските народи. 24 май е денят, в който Бургас се превръща в истинска културна столица, събирайки хора от различни възрасти и общности, които споделят общата любов към културата и образованието. След завършването на шествието, центърът на Бургас става център на празнични изяви и спектакли. На площадите се организират концерти, изложби, работилници и други културни събития. Това предоставя възможност на гражданите и посетителите на града да се насладят на разнообразието от творчество и изкуство, което Бургас предлага. 24 май в Бургас е ден, в който културното наследство на славянските народи се превръща в жива реалност. Чрез празничното шествие и различните изяви на творчество и образование, градът показва силата на общността и вярата в значимостта на културата и писмеността. Това е денят, в който Бургас отдава почит на светите братя Кирил и Методий, като превръща града в истински хълм на знание и вдъхновение. Всеки, който присъства на празненствата в Бургас на 24 май, не може да не бъде завладян от емоциите и енергията, които се излъчват през този ден. Това е време, в което културата обединява хората и ги кара да се гордеят със своите корени и история.
Posted by naskoart on сряда 24 май 2023 - 12:08:35 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
НАТУРА 2000 Синеморец - Скритата страна на рая


Корупцията в България достигна непоносими равнища! Всяка година ставаме свидетели на нови строежи в защитени зони на Натура 2000, безотговорно и безнаказано. Как може това да продължава да се случва?
Защитените зони на Натура 2000 са създадени с една цел - да запазят нашето богатство от природна красота и разнообразие. Те трябва да бъдат място на покой за дивите животни и растителни видове, които са ни уникални и неповторими. Но какво става? Игнорираме законите и принципите, които трябва да ги защитават, заради собствен интерес и печалба.
Корумпираните политици и чиновници отдавна забравиха своите отговорности и предпочитат лесни пари пред бъдещето на нашата природа. Скрити зад задкулисни спогодби и подкупи, те позволяват на строителни компании да унищожават нашите защитени зони. Градят хотели, курорти и жилищни комплекси на места, където трябва да има само природа в своята пълна красота. Това е позор!
Но кой ни представлява? Кой се бори за нашите права и защитава общия интерес? Липсва воля и силна ръка, която да сложи край на корупцията. Ние, обикновените граждани, трябва да се изправим и да изискаме отчетност и справедливост. Не можем да седим в тишина, докато ни крадат бъдещето!
Време е да прокараме промяна! Искаме от правителството да действа, да преследва корумпираните чиновници и да ги накаже с всичката строгост на закона. Искаме да видим прозрачност във всички сфери на държавата - от вземането на решения до разпределението на публичните средства. Искаме да видим независими институции, които да разследват и изнасят присъди за корумпираните чиновници и бизнесмени, независимо от тяхната власт или богатство.
Не можем да търпим повече небрежност и бездействие! Нашата природа и бъдещето на следващите поколения са в опасност поради корупцията. Тя оставя след себе си опустошени места, безжизнени реки и изчезващи видове.
Нека се вдъхновим от гнева си и да променим тази система на корупция. Нека изискаме от нашите избрани представители да се справят с проблема и да гарантират, че законите за защита на природата се спазват. Нека се обединим като общество и да покажем, че няма да търпим повече злоупотреби.
България заслужава по-добро бъдеще, в което природата ни е запазена и нашите деца могат да се гордеят с нашето наследство. Нека бъдем гласът на промяната и да преборим корупцията, за да възстановим честността и достойнството на нашата страна.
Posted by naskoart on неделя 21 май 2023 - 14:37:51 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Откриване на зала „Арена Бургас“


Девет години след първата копка с участието на легендарния Сергей Бубка, грандиозната зала "Арена Бургас" най-после отвори. За откриването на спортния мега обект пристигна лично президентът Румен Радев. Гости бяха спортният министър Весела Лечева и регионалният - арх. Иван Шишков, който донесе на място Акт 16 за експлоатацията на залата. Церемонията по откриването започна с полуфинален мач на баскетболните тимове „Черноморец Бургас“ и „Рилски спортист“ , за радост на всички бургазлии "Черноморец Бургас" спечели тази битка.
Posted by naskoart on неделя 21 май 2023 - 14:27:01 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Tervel Pulev vs Joel Shojgreen / Тервел Пулев - Джоел Ходжгрийн


Българският боксьор записа 17-ата си победа (14-та с нокаут) и напълно заслужено ръката му беше вдигната в зала “Хангар” в Коста Меса. Противникът се опитваше с някои хитри прийоми да избегне поражението, но бе намерен с тежко дясно кроше и пратен в нокдаун в края на третата част.

Въпреки че гонгът го спаси, той и неговият екип решиха да си прекратят мъките и развяха бялата кърпа, а Пулев беше обявен за победител. В лагера на Тервел, както винаги, беше и по-големият му брат Кубрат.

Първи рунд

Цели четири пъти съперникът на Пулев се навеждаше при скъсена дистанция и затрудняваше българина в пласирането на удари, макар и по нечист начин. Тервел все пак пласира един добър ляв прав в главата на противника и изглеждаше, че е направил повече, за да вземе рунда.

Втори рунд

Американецът поддържаше добре далечна дистанция, но Тервел го намери с ляв-десен прав в самия край на втория рунд и определено го разлюля. Последният гонг попречи на българина да завърши атаката си и да завърши двубоя, но все пак записа отчетливо попадение, което му даваше предимство в срещата. Вече дори реферът на ринга направи няколко забележки на Ходжгрийн за постоянното му навеждане и приклякване.

Трети рунд

Пулев вкара в употреба ъперкътите в тялото и отново намери съперника си с дясно кроше, които го пратиха в нокдаун. При предишния такъв случай реферът бе отсъдил избутване, но сега нямаше как да не започне отброяване. Американецът се справи с изправянето, но от ъгъла му решиха да хвърлят кърпата в края на рунда. Ходжгрийн и без това не можеше да диша от изтощение, а и вече бе изял доста бой, което мотивира решението му да си спре мъките.
Posted by naskoart on петък 14 април 2023 - 05:46:45 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
AI поезия
ИЗГРЕВЪТ И ЛЮБОВТА
Изгревът красиво се издига,
със златен плен прегръща света,
а любовта - вечна и жива,
дарява ни нежност и топлина.

СЛЪНЦЕТО И МЪГЛАТА
Слънцето високо над нас гори,
мъглата долу плътно стои,
но когато те срещнат се,
играят игра на светлина и тъмнина нежна и тайна.

ИЗГРЕВ
Със златни лъчи изгревът настъпва,
Светлината му зарежда душите ни.
Спомени за вчера и мечти за утре
В сърцата ни се будят, като нов ден настъпва.

В тихата утринна свежест
Денят се ражда наново.
Нови възможности, нови начала,
Оптимизъм и свобода.

Изгревът е като символ на живота,
Нов ден, нови възможности.
Изпълнени с вяра и сила,
Да следваме сърцето си смело и честно.

ЗАЛЕЗ
Червенокосо слънце в хоризонта слиза,
горещо целува земята с последен лъч,
денят приключва и душата ми блажено спира,
за да се потопи в нощния мрак без глас.
Posted by naskoart on неделя 26 март 2023 - 16:58:42 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Бай Иван - Филмът
"Бай Иван - Филмът" и "Бай Иван - Филмът 2" ги няма никъде :)
Posted by naskoart on събота 15 октомври 2022 - 06:56:06 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
DF - печелете пари от интернет реклами
dfeve.com е млада финансова пирамида, която ще ви помогне да изкарате някой и друг долар (от 5 до 900 $ месечно ) за по-малко от 10 минути на ден. За целта трябва да си направите регистрация в сайта за търговия с криптовалута - www.binance.com . Криптовалутата ви трябва, за да захраните сметката си в основния сайт, от който ще печелите $ а именно: www.dfeve.com (който е регистриран само преди два месеца). Тук обаче, ако нямате специална покана от друг участник, няма как да си направите въпросната регистрация. Ако все още искате да си направите регистрация в сайта www.dfeve.com можете да използвате този номер: 40126221 от там насетне се молете да имате късмет, защото тази приказка все някога ще свърши :)

Posted by naskoart on събота 26 март 2022 - 16:07:02 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Юлиана Вълева ЕООД - маникюр, педикюр, ноктопластика
Когато си човек на изкуството, не е важно само да си талантлив, трябва да изразяваш себе си, влагайки сърцето си всеки път, докато твориш. Смятам, че в нашата професия ние сме изкуствоведи, които превръщат Вашите ръце в красиво произведение. За мен е сбъдната мечта, възможност да творя и да правя своите клиенти щастливи и усмихнати. Красивият маникюр подчертава визията на всяка дама като изящно бижу, което отразява нейната личност и характер. За мен ще е истинско удоволствие да мога да направя Вашите ръце прекрасно произведение на изкуството!

Адрес: ул. „Места“ 92, 8001 ж.к. Лазур, Бургас
Телефон: +359899899694




Posted by naskoart on неделя 13 февруари 2022 - 17:38:41 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  [1] 2 3 ... 9 10 11
Категории новини
 18+
Чат
naskoart
24 авг : 21:18
„Човекът ме озадачава най-много, защото жертва здравето си, за да прави пари. След което жертва пари, за да оправя разваленото си здраве. И още, той става толкова притеснен за бъдещето си, че спира да се радва на настоящето; резултатът е, че той не живее нито в настоящето, нито в бъдещето; живее сякаш никога няма да умре и после умира, след като всъщност изобщо не е живял".
Далай Лама

naskoart
23 фев : 19:12
Разбрах, че трябва да намаля интернета в момента, в който отворих вратата на тоалетната с двойно натискане на дръжката.

:)
13 ное : 06:16
- Знаеш ли, - пита един младоженец приятеля си - каква е разликата между хиената и тъщата?
- Хиената изчаква докато умреш.

naskoart
29 окт : 17:16
Един мъж пуснал обява във вестника: “Търся съпруга”.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: “Вземете моята”.

Гласуване
Гласувай :)

Гласувай за мен в BGTop100.com

NaskoArtPhotography

Handmade

Weather
RSS Публикации
Нашите новини могат да бъдат показвани с ползването на RSS.
rss1.0
rss2.0
rdf
Последно от форумите
Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2019Q1 TOPO+CITY CYR за MapSource» к[още ...]
18 апр : 15:52

Публикувано от: naskoart
MapSource OFRM Geotrade 2018Q4 TOPO+City CYRDOWNLO[още ...]
08 фев : 18:05

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade Topo Cyr 2018Q3 за MapSource : DOWNL[още ...]
26 дек : 07:46

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYR за MapSourceDOWNLOA[още ...]
12 ное : 07:11

Публикувано от: Анонимен
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYRhttp://www4.zippysha[още ...]
26 окт : 18:19

Публикувано от: Анонимен
Благодаря Наско!
03 авг : 20:42

Публикувано от: naskoart
Опитай ТУК
18 юни : 12:25

Публикувано от: Анонимен
Дааа, Линка не работи. Моля те качи го на друго мя[още ...]
18 юни : 06:56

Публикувано от: Анонимен
Мерси за поддръжката на нашите MapSource и BaseCam[още ...]
14 юни : 07:24

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q1 Topo Cyr за MapSource - 88,[още ...]
15 май : 14:22

Copyright © 1999-2024 NaskoArt