Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
EasyGallery
Nasko Art Photography
The Magic of Sunrise and Sunset
Deyan Nedelchev - The Old Man - Деян Неделчев - Дъртака
Posted by naskoart on четвъртък 18 ноември 2010 - 19:33:10 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Eminem - Not Afraid



Не се страхувам да застана пак на върха
елате всички и хванете ръката ми
ще вървим този път заедно през бурята
независимо дали е топло или студено
Знай че не си сам
И ти ли си минал по същия път?


Да,беше си приключение..
предполагам че трябваше да премина през това за да стигна до тук.
Ако сред вас все още има хора на това място,
следвайте ме ако искате да се измъкнете
Ще ви помогна!

[Куплет 1]
Можеш да прочетеш текста преди да съм го пуснал
но няма да разбереш думите преди да ги чуеш от мен
Не можете да ме спрете!Причинявам болка
с думите и действията си.Винаги изпълнявам казаното!
Не ми пука какво казвате.Правя го за себе си,така че майната му на света!
Без съмнение такъв е писано да бъда..опитайте се да ме спрете
и ще видите за какво говоря
А всички вие които гледате с пренебрежение на мен ще усетите първи яростта ми.
Не ме питайте как или защо го правя.
От "Infinite" до "Relapse" все още го мога
Започнах от заплата сега ми плащат на час.
Няма да спра докато не умра..
Kойто идва първи за добро или лошо
е женен за играта,като да те ч***** на Коледа,
неговата дарба е проклятие* забрави за земята той има желание..
да издигне к*** си от мръсотията и да е** целият свят..

[Припев]
...
[Куплет 2]
Ок,откажете се от игричките с ножици и лайна и намалете глупостите*
В тези думи не трябва да има рима за да разбереш че е рап
Ти каза че си крал,и излъга през зъби
Затова майната на чувствата ти вместо да те короновам ще те застрелям.
И за феновете никога няма да ви предам,върнах се
Обещавам никога повече няма ди ви оставя и ще спазя обещанието си факттически
нека бъдем чесни последното CD "Relapse" беше "ъъъъ"
може би оставих повече неща в земята
Спокойно няма да говоря за това сега
Казах ви върнах се и няма да се размотавам наоколо
Не знам как пак се озовах долу,като в кръг.Все още се опитвам да се измъкна от тези лайна
Мислех че съм го преодолял,но явно не съм
тези шибани черни облаци все още ме следват наоколо
Но е време да унищожа тези демони
Тези шибаняци сега правят скокове-крикове!




[Припев]
...

И не мога да живея повече така
ще започна от днес,ще се измъкна от тази клетка
Ще се изправя,лице в лице с демоните
Открих смисъла и стъпих на земята
Преживях достатъчно,дойде ми до гуша
Време е да върна живота си обратно сега

[Куплет 3]
Беше мое решение да се изчистя,направих го за мен
разбира се може би и заради вас
Върнах се чисто нов помогнахте ми да видя през..
и дори не разбрахте какво направихте,повярвахте ми.
Минах през Ада,а сега съм тук и размахвам среден пръст
Мисля че имам сълза в окото.Чувствам се като крал
на моя свят,хейтърите паднаха като пчели без жила-мъртви са..
Без повече войни и драма, обещавам ще се фокусирам върху музиката и бащинството
Тържествено се заклевам че ще подобря живота на дъщерите си.
Няма с какво да ме спреш
Начина по който се чуствам е достатъчно силен да отида в клуба.
Вдигнах летвата.Преди бях твърде зает да гледам взездите сега се целя в луната..
чувтствам се страхотно и..

Posted by naskoart on сряда 20 октомври 2010 - 19:38:58 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Skype с нов интерфейс, видеоконференции и... Facebook


Skype представиха петата версия на своя чат/VoIP клиент след продължителни бета тестове, съобщиха от Engadget. Основното нововъведение е Facebook интеграцията. С нейна помощ потребителите ще могат да обновяват статуса си в социалната мрежа, както и да „харесват" и коментират чужди. Освен това, новата „телефонна книга" събира номерата на приятелите на Facebook контактите и те могат лесно да бъдат набирани през Skype.

Освен това, Skype 5 поставя на по-преден план някои по-слабо използвани услуги като споделяне на екрана, споделяне на файлове, SMS и други. Всички те са налични в раздела Skype Home. Новата версия на търсенето поставя приятелите от Facebook на най-горно място в резултатите, а освен това създателите на чат програмата уверяват, че качеството на разговорите е подобрено.

Интерфейсът също е претърпял определени промени. Чат прозорецът е много подобен на този в четвъртата версия, но списъкът с контакти е с нов дизайн, като в него вече се виждат снимките на останалите потребители. Редактирането на собствения профил също е „модернизирано", като вече може да се зададе каква част от информацията да се вижда при търсене.

Едно от нововъведенията, което тепърва ще търпи развитие, е възможността до 10 участници да се включат във видеочат. Услугата е все още в бета версия, като в бъдеще се очаква да стане платена добавка към безплатния иначе клиент. От Skype заявиха, че към момента повече от една трета от разговорите, които обслужват, са с видео и се очаква скоро това да стане „норма" при комуникацията.

На този етап Skype 5 е достъпен само за Windows, като се очаква след няколко месеца да се появи и за OS X.
Posted by naskoart on петък 15 октомври 2010 - 15:01:16 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Международен симпозиум по скулптура – Бургас 2010 г.


Международният симпозиум по скулптура -Бургас 2010 г. ще бъде официално закрит днес. Готовите творби ще бъдат представени от 17 часа в парка на к-с „Изгрев”, където ще останат за постоянно. Съгласно регламента на симпозиума, създадените в рамките на него скулптури остават собственост на Община Бургас. Идеята е те да бъдат използвани за естетическо обогатяване на парковата и градска среда на Бургас.


[ Read the rest... ]
Posted by naskoart on петък 01 октомври 2010 - 10:50:12 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Как да деактивираме или изтрием Facebook акаунта си?


Как да деактивираме facebook акаунта си в 2 бързи стъпки
1. На хоризонталното меню горе, точно до името ви (потребителя) има бутон Настройки (settings)

2. Още на първият таб в тази секция най-отдолу се намира линк Закриване на акаунта (deactivate account)



[ Read the rest... ]
Posted by naskoart on сряда 29 септември 2010 - 19:06:11 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Излезе FineReader 10 Home Edition


Наскоро компанията ABBYY, известна главно с популярните си решения за документно разпознаване, обяви появата на най-новата версия на нейния софтуер за оптично разпознаване (OCR) за домашни потребители и студенти ABBYY FineReader 10 Home Edition, която вече е достъпна и в България, според дистрибутора на фирмата у нас - BMG.

Според официалната информация, версия 10 на ABBYY FineReader 10 Home Edition осигурява интуитивна и изключително точна OCR конверсия на сканираните или запечатани от дигитални фотоапарати или смартфони текстове в популярни редактируеми и позволяващи търсене електронни формати.

Приложението позволява на потребителите да се възползват в най-голяма степен от възможностите на OCR за дигитални камери и камери на смартфони, когато не разполагат с традиционния скенер или той не може да бъде използван, например в библиотека или по време на лекция. За да се постигнат най-добри резултати при разпознаването, софтуерът осигурява широк набор от нови инструменти за предварителна обработка на изображението и нови функции като коригиране на трапецовидните изкривявания, ISO шум и замъгляване на движението, разделяне на двойни страници и още много други. С технологията ABBYY ADRT, новият FineReader осигурява висока точност на разпознаването на текста и запаметяване на оформлението, възстановяване на оригиналната структура и елементи на документа във форматиране, присъщо за Microsoft Word.

За да се спести ценно време, необходимо за разучаване използването на основната функционалност, версия 10 осигурява и интуитивно взаимодействие с програмата благодарение на т.нар. Quick Tasks – потребителски сценарии, групирани в 3 части ("Scan", "Open" и "Photo") според източника на изображението. Quick Tasks позволяват на потребителите бързо да конвертират сканирани материали, изображения, снимки или текст в документи, готови за употреба, само с едно щракване на мишката.
ABBYY FineReader 10 Home Edition поддържа 179 езика за разпознаване, в това число и Български, и е оборудван с функция за автоматично идентифициране на езика, което отстранява необходимостта той да се задава ръчно, всеки път когато се разпознава нов документ. Новата версия поддържа и експорт на документи към гъвкаво HTML оформление със запазване на елементите на форматирането. По този начин потребителите лесно могат да редактират книги HTML на компютъра и да ги виждат на четци за електронни книги с различен размер.

ABBYY FineReader 10 Home Edition, разбира се, поддържа последната версия на операционната система Microsoft Windows и новия Microsoft Office 2010. Той позволява конверсия на документни изображения директно от приложенията на Office, както и изпращане на резултатите от разпознаването директно към приложения като Word и Excel за допълнителна обработка.

Според BMG, ABBYY FineReader 10 Home Edition е в наличност от 7 септември 2010 г. и вече може да се поръча при оторизираните партньори на компанията за България. В официалното съобщение липсва информация за цената на новия OCR продукт, но скоро очакваме повече подробности по този въпрос, с които, разбира се, ще ви запознаем своевременно, веднага щом ги научим.
Posted by naskoart on понеделник 27 септември 2010 - 14:16:13 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Петък 13 - суеверие или просто лош късмет


Поверието, че петък, 13-ти, носи нещастие е старо, а филмите с това название само подсилват ефекта му в една значителна част от хората.

Това е най-силно разпространеното суеверие сред човечеството, но учените не могат да установят откога и откъде точно тръгва то. Но те приемат, че е получено в резултат на наслагване на два символа, предполагащи нещастие - петък и 13.


[ Read the rest... ]
Posted by naskoart on петък 13 август 2010 - 09:30:49 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Spirit of Burgas
Пълната програма на Spirit of Burgas по дни и сцени:


Posted by naskoart on петък 06 август 2010 - 14:54:10 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Кой печели от Тотото?
3 000 000 лева джакпот, които ще се разиграят в четвъртък в „6 от 49” със сигурност ще предивзвикат опашки пред тотопунктовете. 3 000 000 лева възможна печалба срещу няколко лева залог си е сделка, която си е примамлива дори и без финансова криза. Но поредната тото-истерия предизвиква и въпроси – или поне дава повод да се поразмислим по темата.

Няма нормален българин, който да не подозира Българският спортен тотализатор в някаква далавера. Недоверчивият и параноичен средностатистически гражданин на България е научил от опит едно – където се въртят много пари, се върти и някаква измама.


[ Read the rest... ]
Posted by naskoart on четвъртък 05 август 2010 - 05:03:29 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Снимайте филм заедно с Ридли Скот


Такава покана отправя компанията LG Electronics, която е спонсор на нов експериментален проект на YouTube, подкрепян от прочутия режисьор. Документалният филм „Животът в един ден”, който ще се получи в последствие, ще покаже 24 юли 2010 г. през погледа на хора от цял свят.

[ Read the rest... ]
Posted by naskoart on петък 23 юли 2010 - 16:54:00 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
Категории новини
 18+
Чат
Трябва да сте логнат, за да пишете коментари на този сайт. За да се регистрирате моля натиснете тук ако нямате регистрация.


naskoart
24 авг : 21:18
„Човекът ме озадачава най-много, защото жертва здравето си, за да прави пари. След което жертва пари, за да оправя разваленото си здраве. И още, той става толкова притеснен за бъдещето си, че спира да се радва на настоящето; резултатът е, че той не живее нито в настоящето, нито в бъдещето; живее сякаш никога няма да умре и после умира, след като всъщност изобщо не е живял".
Далай Лама

naskoart
23 фев : 19:12
Разбрах, че трябва да намаля интернета в момента, в който отворих вратата на тоалетната с двойно натискане на дръжката.

:)
13 ное : 06:16
- Знаеш ли, - пита един младоженец приятеля си - каква е разликата между хиената и тъщата?
- Хиената изчаква докато умреш.

naskoart
29 окт : 17:16
Един мъж пуснал обява във вестника: “Търся съпруга”.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: “Вземете моята”.

Гласуване
Гласувай :)

Гласувай за мен в BGTop100.com

NaskoArtPhotography

Handmade

Weather
RSS Публикации
Нашите новини могат да бъдат показвани с ползването на RSS.
rss1.0
rss2.0
rdf
Последно от форумите
Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2019Q1 TOPO+CITY CYR за MapSource» к[още ...]
18 апр : 15:52

Публикувано от: naskoart
MapSource OFRM Geotrade 2018Q4 TOPO+City CYRDOWNLO[още ...]
08 фев : 18:05

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade Topo Cyr 2018Q3 за MapSource : DOWNL[още ...]
26 дек : 07:46

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYR за MapSourceDOWNLOA[още ...]
12 ное : 07:11

Публикувано от: Анонимен
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYRhttp://www4.zippysha[още ...]
26 окт : 18:19

Публикувано от: Анонимен
Благодаря Наско!
03 авг : 20:42

Публикувано от: naskoart
Опитай ТУК
18 юни : 12:25

Публикувано от: Анонимен
Дааа, Линка не работи. Моля те качи го на друго мя[още ...]
18 юни : 06:56

Публикувано от: Анонимен
Мерси за поддръжката на нашите MapSource и BaseCam[още ...]
14 юни : 07:24

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q1 Topo Cyr за MapSource - 88,[още ...]
15 май : 14:22

Copyright © 1999-2021 NaskoArt