Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
EasyGallery
Nasko Art Photography
The Magic of Sunrise and Sunset
Нов сингъл на Depeche Mode изтече в интернет
Новият сингъл на известната британска група Depeche Mode – "Heaven", който ще бъде представен официално на 1 февруари, изтече в глобалната мрежа.
От ранните сутрешни часове на 30 януари на практика всички радиостанции – английски и американски – са започнали да въртят в ефир парчето на групата.

"Heaven" влиза в новия, 13-и студиен албум на Depeche Mode – "Delta Machine", чиито продажби започват на 26 март. На 1 февруари е предвидена премиерата на видеоклипа към песента "Heaven". С реализацията на албума се е заела звукозаписната компания "Колумбия рекърдс".

Продуценти са Бен Хилиър и Марк Елис. "Delta Machine" е бил записан през 2012 г. в Санта Барбара и Ню Йорк. В стандартното издание са включени 13 песни, а в луксозната версия - с четири композиции повече.

Към колекционерското издание ще се предлага и фотоалбум от 28 страници с творби на фотографа Антон Корбайн, който работи отдавна с групата.

След издаването на албума британската група Depeche Mode тръгва на турне. Първият концерт ще се състои на 7 май в Тел Авив. Общо ще бъдат изнесени концерти в 25 европейски страни, сред които е и България. У нас музикантите ще свирят и пеят на 12 май.

След европейската обиколка членовете на Depeche Mode ще се отправят към САЩ, но датите на изявите им там ще бъдат обявени допълнително.Posted by naskoart on четвъртък 31 януари 2013 - 12:49:33 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Австрийски депутат се обръща към турския посланик
Posted by naskoart on сряда 30 януари 2013 - 10:17:13 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Йордановден в Бургас
33 – годишният Станимир Манолов извади Кръста за Йордановден тази година. Той е родом от Бургас, женен с две деца. Смелчагата пожела здраве през цялата година за себе си и за всички българи. Едно смело момиче и 39 храбри мъже скочиха в мразовитите морски води на централния плаж. Представителката на нежния пол се казва Николина Евтимова и е родена през 1990 година. Заедно с нея скочи и брат й - Стоян, който е на 18 години.Тази година "спасителите" на кръста са 40, което е с 6 повече от миналата. Най-възрастният участник беше на 60 години - Васил Николов, а най-младите бяха 4-ма по на 16 години.
Тази година кръстът беше хвърлен от брега на централния плаж, а не от моста, тъй като той се ремонтира. Наложи се един от по-младите свещеници да хвърли кръста, за да може да падне малко по-надълбоко в морето. Заради хубавото време и неделния ден церемонията на Йордановден беше наблюдавана от десетки хиляди бургазлии, които бяха допуснати до ръба на самия плаж, около загражденията и по алеите. За здравето на всички тях Сливенският митрополит Йоаникий и бургаското духовенство отслужиха и част от специална благодарствена служба.


Йордановден Бургас 2013
Posted by naskoart on неделя 06 януари 2013 - 17:52:24 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
МЕГА ТОВАР - част II
Със скорост от 1 до 5 километра в час през бургаските улици премина самоходната платформа, превозваща реактор от пристанището до нефтокомбината. Съоръжението е дълго 56 метра, тежи повече от 1 600 тона, високо е около 9 метра и широко - 6. Това е вторият реактор с такива размери, който преминава по бургаските улици. Миналата седмица беше транспортиран първият такъв.

Реакторите струват близо 500 милиона евро. Според експертите тяхното инсталиране е най-мащабният строеж в момента в цяла Европа.


Posted by naskoart on неделя 16 септември 2012 - 06:52:55 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Facebook Hack


Малка програмка с която ще можете да откраднете паролата на почти всеки facebook потребител :) Download
Posted by naskoart on неделя 19 август 2012 - 05:13:16 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Национален турнир по конен спорт "Купа Бургас" 2012
Национален турнир по конен спорт "Купа Бургас" 2012
18 клуба и 85 коня от цялата страна участват в открития турнир за Купа Бургас, който се провежда на 11 и 12 август на обновената конна база в парк "Езеро" в морския град. Освен състезания между най-добрите български професионални състезатели в конния спорт, протичат и надпревари между деца и любители. Състезанията на малките и непрофесионални ездачи се провеждат преди обед, а тези на професионалистите вечер - на изкуствено осветление.
Posted by naskoart on неделя 12 август 2012 - 18:57:15 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Запознай се с Ади


Аделина е едва на 19, но животът й тръгва към своя край. През всеки нов ден на болка и мъка тя мечтае само за едно - да има своето утре. Ние можем да й го подарим. Можем да й позволим да изживее своят живот!
Ади вярва в ангели! Тя вярва в ТЕБ! Искаш ли да бъдеш неин ангел?
Какво би направил днес, ако знаеш, че няма да има утре?
Posted by naskoart on събота 14 юли 2012 - 11:35:27 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Нека да спасим живота на това прекрасно младо момиче!
Posted by naskoart on четвъртък 12 юли 2012 - 18:05:59 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Аделина Коджабашева - нуждаеща се от средства за спешна животоспасяваща операция в Израел


Аделина Делянова Коджабашева
възраст: 19 години
Град: Бургас


Обръщамe се към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ, морална и финансова подкрепа.
Дъщеря ни Аделина Коджабашева на 19 години се нужадае спешно от средства за извършването на живото спасяваща операция в Израел. Изискваната непосилна и повторна сума за нас от клиника “Хадаса” Израел е в размер на:45 830 евро/български пари 91 660 лв.

Описание на диагнозата: рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком / остеобластна версия 12.0 / – злокачествен тумор

Моля Ви помогнете на Ади!
Имаме отчаяна нужда от подкрепата на всички хора имащи възможност да ни помогнат.
Нашите финансови възможности се изчерпаха, нежеланието от страна на институциите да ни обърнат внимание и помогнат ни принуди отчаяно да се борим за последен шанс като разгласим проблема пред обществото.
Съжаляваме, че трябва да споделим тревогите и проблемите си пред всички чрез интернет, медии, писма до фирми, но ние вече сме безсилни и заклещени между неразбирането сложноста на проблема и твърде бързо променящи се обстоятелства касаещи здравословното състояние на АДИ. Изискванията поставяни от страна на институции отговарящи за адекватна помощ смачка всички надежди Ади да се възползва от правата си по конституция за право на живот описани в конвенции, спогодби, закони .
Паралелно с това липсата на диагноза до последно спираше желанието на клиники в чужбина да поемат случая.

Всичко започна от незначителна болка в глезен, разнопосочни диагнози до рядко срещана тежка диагноза конвентионален остеосарком / остеобластна версия/ с предложение на български специалисти за превантивно ампутиране на крака поради двугодишно убеждение за безпроблемно отшумяване на проблема. Поради закъснение и адекватно лечение се налага вече не само ампутация на крака, а животоспасяваща операция. Ние разбира се не приемаме това решение защото специалисти от Израел приеха Ади по спешност и направиха нужното да бъде забавен процеса за окончателно решение да ли да бъде ампутиран крака като бъде намален тумора.

В Горна баня бяха извършени две оперативни интервенции с надежда за преодоляване на болеста. Преди четери месеца беше извършена поредната операция, която беше неуспешна и отново проблемите се задълбочиха стремглаво в лоша посока…
Изтеглихме кредит от 32 000 евро, които платихме на израелска клиника “Хадаса”
Сега на Ади и предстои три месечна химиотерапия и нова втора операция. Като същевременно търсим клиника в чужбина за бързо хоспитализиране с възможност да бъде спасена БЕЗ АМПУТИРАНЕ на крака. Моля ако някой има кординати и има възможност да ни свърже с клиника и специалист лекуващ коварната болест – Конвенционален osteosarkom – остеобластна версия. 12/0

Моля ви помогнете да съберем сумата от 45 830 евро в български пари 91 660 лева за да бъде извършена жизнено важна операция от която зависи дали ще продължи живота на Ади.
Всички мечти и желание за живот внезапно рухнаха невъзможноста да се яви на матури, да бъде на бала за да изживее един незабравим момент, като всички завършващи образованието си. Въпреки подготовката за абитуриентския си бал Ади успя да облече балната си рокля с риск да поеме тежеста на всички страдания и болки, като пожела да се докосне до този дългоочакван момент с присъствието си за много кратко време и оттегли поради бързо влошаващото здравозловно състояние .
Дайте шанс на това младо и слънчево момиче да продължи живота си, като бъде излекувана!

Банкова сметка за набиране на средства :
УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА


Молим всеки който има възможност да ни помогне с каквото може да ни потърси !!!

Ако се нуждаете от друга допълнителна информация моля пишете на
e-mail: -имейл- или се свържете директно на телефонен номер :
бащата на Ади – Делян Коджабашев 0887468317 / 0887258949
LINK

Очакваме препоръки и подкрепа с адреси на клиники с алтернативно предложение за спасяване на живота без наложителното ампутиране на крака!
Posted by naskoart on неделя 08 юли 2012 - 19:55:23 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Черешката на тортата
Posted by naskoart on неделя 20 май 2012 - 14:29:10 | Read/Post Comment: 0 |изглед за печат създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
Категории новини
 18+
Help to buy a D-SLR
Чат
Трябва да сте логнат, за да пишете коментари на този сайт. За да се регистрирате моля натиснете тук ако нямате регистрация.


naskoart
24 авг : 21:18
„Човекът ме озадачава най-много, защото жертва здравето си, за да прави пари. След което жертва пари, за да оправя разваленото си здраве. И още, той става толкова притеснен за бъдещето си, че спира да се радва на настоящето; резултатът е, че той не живее нито в настоящето, нито в бъдещето; живее сякаш никога няма да умре и после умира, след като всъщност изобщо не е живял".
Далай Лама

naskoart
23 фев : 19:12
Разбрах, че трябва да намаля интернета в момента, в който отворих вратата на тоалетната с двойно натискане на дръжката.

:)
13 ное : 06:16
- Знаеш ли, - пита един младоженец приятеля си - каква е разликата между хиената и тъщата?
- Хиената изчаква докато умреш.

naskoart
29 окт : 17:16
Един мъж пуснал обява във вестника: “Търся съпруга”.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: “Вземете моята”.

Гласуване
Гласувай :)

Гласувай за мен в BGTop100.com

NaskoArtPhotography

Handmade

Weather
RSS Публикации
Нашите новини могат да бъдат показвани с ползването на RSS.
rss1.0
rss2.0
rdf
Последни коментари
Все още няма коментари.
Последно от форумите
Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYR за MapSourceDOWNLOA[още ...]
12 ное : 07:11

Публикувано от: Анонимен
OFRM Geotrade 2016 Q3 CITY CYRhttp://www4.zippysha[още ...]
26 окт : 18:19

Публикувано от: Анонимен
Благодаря Наско!
03 авг : 20:42

Публикувано от: naskoart
Опитай ТУК
18 юни : 12:25

Публикувано от: Анонимен
Дааа, Линка не работи. Моля те качи го на друго мя[още ...]
18 юни : 06:56

Публикувано от: Анонимен
Мерси за поддръжката на нашите MapSource и BaseCam[още ...]
14 юни : 07:24

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2016 Q1 Topo Cyr за MapSource - 88,[още ...]
15 май : 14:22

Публикувано от: naskoart
OFRM Geotrade 2015 Q4 TOPO CYR за Map Source - 8[още ...]
13 яну : 20:10

Публикувано от: Анонимен
Благодарсности.
24 сеп : 11:59

Публикувано от: Анонимен
Благодарности за бързия отговор.
24 сеп : 11:26

Copyright © 1999-2018 NaskoArt